bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєструйтесь на онлайн-Форум від Influencers Hub Ukraine! (Одеса)
22.09.2021

Перший Форум, організований у рамках Influencers Hub Ukraine, відбудеться в Одесі та збере майбутніх та вже досвідчених інфлюєнсерів. Під час конференції ми окреслимо ситуацію з поширенням дезінформації в Україні в часи пандемії, спробуємо відшукати шляхи протидії загрозам в інформаційному просторі та зрозуміти, яке майбутнє чекає на українську діджитал-сферу.

Мета нашої конференції — створити підгрунтя для плідної співпраці серед діджитал-фахівців, допомогти молодим інфлюєнсерам створити якісний український контент та об’єднати професіоналів для майбутніх проектів.

Серед спікерів конференції — письменник та телепродюсер Пітер Померанцев, письменник та блогер Євген Лір, журналіст та блогер Богдан Амосов, в.о. директора Одеського художнього музею Олександра Ковальчук та інші.

Ознайомитись із програмою форуму можна тут.

 Influencers Hub Ukraine — це проект в рамках Digital Communication Network, створений за фінансової підтримки Посольства США в Україні та America House Kyiv. Проект спрямований на розвиток міжгалузевої співпраці та просування демократичних цінностей, підприємництва та критичного мислення. Метою Influencers Hub Ukraine є заохочення нових голосів до створення якісного українського контенту, а також до співпраці з уже відомими інфлюєнсерами.

РЕЄСТРУЙТЕСЯ ТУТ

Впливайте та приєднуйтесь до нас!

Контакти

  • https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfbCbcQKoYWyQHzmdk8FECpK_A5m4UtTX4gxgdS-4kCreHsA/viewform

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.