bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито прийом заявок на програму Like A Pro
21.09.2021

Продакт-менеджери – профі з вдосконалення «продукту» та щодо роботи з людьми. У них і разом з ними добре й корисно вчитися розумінню потреб своєї аудиторії та (зараз буде боляче) змінюватися заради неї.

Like a Pro — курс інтенсивний, 12 годин на тиждень. Организатори просять вас оцінити чесно свою завантаженість і готовність повноцінно брати участь в програмі до подання заявки.

З яким продуктом варто йти на програму?

Під продуктом маються на увазі проєкти, спрямовані на вирішення проблеми в рамках вашої великої місії. Формат продукту може бути різним, від цифрового (база даних, мультимедіа проект, чат-бот, мобільний додаток) до аналогового (річна школа, фестиваль, марафон, і ін.). З досвіду, брати участь варто або з новою ідеєю, яку ви хочете перевірити, або з проєктом, який запущений, але його реалізація не відповідає вашим очікуванням. Якщо ваш проєкт працює давно і вас все влаштовує, не варто витрачати час і ресурси команди на участь в майстерні. Приходьте з новим задумом.

Участь

Участь в програмі безкоштовна за умови проходження відбору.

Чи можна брати участь в Like A Pro з командою?

Так. Участь команди не тільки вітається, але і дозволяє збільшити користь від майстерні для вашого продукту, оскільки вам не доведеться самим передавати нові знання та інструменти колегам, а домашні завдання ви зможете робити спільно.

Дедлайн подачі заявок – 1  жовтня 2021.

Детальніше про програму читайте на https://belikeapro.org/

P.S.  Продакт-менеджери – профі з вдосконалення «продукту» та щодо роботи з людьми. У них і разом з ними добре й корисно вчитися розумінню потреб своєї аудиторії та (зараз буде боляче) змінюватися заради неї.


 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.