bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО УЕК «Зелена Хвиля» запрошує на презентацію проєкту iTree4UA
21.09.2021

Щиро запрошуємо долучитися до онлайн стартового семінару проєкту Прозора та партисипативна система інвентаризації міських зелених зон в Україні: iTree4UA”, який відбудеться 30 вересня 15.00-16:00.

Семінар присвячений презентації проєкту, що має на меті адаптацію інструментуi-Tree Есо для обліку та оцінки екосистемних послуг дерев у кількісному та грошовому виразі для використання в усіх громадах України. Більше про проєкт на сайті ГО УЕК “Зелена Хвиля”.Під час онлайн-заходу відбудеться презентація основних етапів проєкту, виконавців, а також короткий оглядвідкритої платформи i-Tree (США). 

До участі запрошуємо місцевих активістів, зацікавлених представників громад та профільних організацій всієї Україні.

Реєстрація обов’язкова за посиланням

Захід відбуватиметься на платформі ZOOMпосилання на захід

Разом із партнерами проєкту ми оберемо чотири пілотні громади в різних регіонах України для реалізації навчання усіх зацікавлених осіб та організації польових виїздів для обліку місцевих дерев за допомогою i-Tree Eco влітку 2022 року.

Долучайтеся! Кожне дерево важливе в адаптації громад до зміни клімату!

Контактна особа: Макуха Дар’я [email protected]

Проєкт здійснюється за фінансової підтримки US Forestry Service International Programs у партнерстві з Davey Tree Expert Company (розробники продуктів i-Tree у США), Агентством сприяння сталого розвитку Карпатського регіону “ФОРЗА”, ГО “Дунайсько-Карпатська Програма”.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.