bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-хакатон ЕКОТОН від INSCIENCE та ЮНІСЕФ
15.09.2021

Мета ЕКОТОНу – допомогти підліткам проявити свій голос та привернути увагу до екологічних проблем, які їх турбують, через креативні кампанії та інноваційні формати. Протягом 1-3 жовтня команди за підтримки менторів працюватимуть над власними комунікаційними проєктами.

Серед тем онлайн-хакатону — інформування про проблеми навколишнього середовища, популяризація екологічних звичок, залучення однолітків до кліматичного активізму, просування інноваційних рішень та адвокація у громадах чи на рівні всієї країни.
Допомагати підліткам у розробці проєктів будуть вчені-екологи, кліматологи, екоактивісти, експерти з комунікацій, представники бізнесу, які у простій та зрозумілій формі розкажуть про зміну клімату, її вплив на наше життя сьогодні і про те, як можна протидіяти цьому через комунікаційні проєкти.

Реєстрація команд і окремих учасників триває до 27 вересня, 11:00
http://forms.gle/itrVdVs9hsSBSE4Q9

Детальніше про  графік ЕКОТОНу, менторів та критерії відбору учасників читай на сайті: https://inscience.io/ecothon/

П’ятірка команд фіналістів отримає по 20 000 гривень від ЮНІСЕФ та головного партнера ING Bank і менторську підтримку для втілення своїх кампаній. Партнерами події стали також МЕТРО Кешенд Кері Україна, SoftServe та  IDS Borjomi Ukraine.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.