bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс соціального відео на тему домашнього насильства для шкільної молоді
13.09.2021

Запрошуємо шкільну молодь (молодіжні команди) із усієї України до участі у творчому конкурсі соціального відео про про міфи та стереотипи щодо домашнього насильства та про алгоритм безпечної поведінки у разі потрапляння в ситуації домашнього насильства. 

Відео конкурсантів повинні розкривати одну з наступних тем: 

  • міфи на стереотипи щодо домашнього насильства;

  • алгоритм безпечної поведінки в разі потрапляння в ситуації домашнього насильства.

Мета конкурсу: привернути увагу  молоді  до проблеми домашнього насильства та сприяти підвищенню рівня інформованості населення щодо алгоритму безпечної поведінки в разі потрапляння в ситуації домашнього насильства.

Загальний призовий фонд конкурсу: 40 000 грн. За кошти призового фонду буде здійснена закупівля призів для переможців: USB-колонки та бездротові навушники. Переможцями конкурсу будуть обрані декілька кращих робіт.

Строки конкурсу: роботи приймаються з 13.09.2021 р. по 30.10.2021 р. включно, шляхом заповнення заявки на участь у Конкурсі (https://forms.gle/GLJq9UDeu54Xp3pJ7) та надання посилання на Відеороботу, розміщену на веб-сайті youtube.com.

Технічні вимоги:

  • хронометраж роліка до 120 секунд;      

  • мова українська;       

  • формат Full HD (1980х1020), HD (1280х720).

Детальніші умови в Положенні про конкурс за посиланням

Молодіжним командам надається необхідна менторська підтримка у створенні відео у вигляді онлайн інформаційних сесій. За допомогою звертайтеся у Telegram:

Питання по темі конкурсу - @irachornaya 

Технічні питання зі створення відео - @maxkhoroshkov

Переможці будуть оголошені 25.11.2021 року. Фіналісти будуть запрошені на Фестиваль соціального відео для нагородження до Запоріжжя, що відбудеться 25.11.2021 року.

У разі виникнення інших запитань, звертайтеся на електронну пошту: [email protected] із зазначенням в темі листа: “Щодо конкурсу соціального відео”

Конкурс оголошено громадською організацією благодійною організацією «Благодійний фонд «Посмішка ЮА» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні в рамках проєкту «Життя без насильства».

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.