bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екуменічний Соціальний Тиждень
28.07.2010

Вже третій рік поспіль у Львові проходитиме Екуменічний Соціальний Тиждень. Цього року його темою буде “Довіра. Відповідальність. Філантропія”, проходитиме він з 4 по 10 жовтня 2010 року. Тиждень організовано за підтримки Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, Обласної ради, Національного університету “Львівська політехніка” та Українського Католицького Університету.

Проект, будучи інтегрованим до загальноєвропейської мережі Соціальних тижнів, підвищє та популяризує на міжнародній арені авторитет нашої держави та закладає підвалини майбутньої співпраці у секторі соціальної політики з партнерами Західної та Центральної Європи.

До участі запрошене широке інтелектуальне коло релігійних діячів, представників соціального сектору, у тому числі посадові особи держави. Як і в попередні роки на цьогорічному Екуменічному Соціальному Тижні (ЕСТ), будуть підняті актуальні питання сьогодення, серед них: цінності довіри та відповідальності як джерело філантропії, співпраця між бізнесом, владою, Церквою та громадським сектором, освіта дорослих, медіація, охорона здоров’я, християнська етика, розвиток філантропії в Україні та світі, законопроекти про благодійність, зокрема “Відсоткова філантропія”, представлення нової філософії мас -медіа “Репортер Надії”, презентація проекту “Обсерваторія успішних ініціатив” та багато інших.

Окрім цього буде насичена культурна програма: виставки (екуменічних ікон, фотографій “Театр в обєктиві”, експозиція Музею Миру (Німеччина), присвячена жертвам тоталітарних режимів, виставка-ярмарок соціальних організацій та ін.), концерти: благодійний концерт, концерт хорового співу та виконавців з особливими потребами, показ фільму на соціальну тематику та ін.

Детальну інформацію можна буде знайти на сайті esw.org.ua, та зареєструватись на участь, або за телефоном 063 115 47 61, 240 99 44 після 15 серпня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.