bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна конференція Social Impact Day 2021 та церемонія нагородження Social Impact Award Ukraine
10.09.2021

Сучасний бізнес з моменту свого заснування повинен працювати на те, щоб використовувати методи традиційного підприємництва для розробки і впровадження інноваційних рішень вирішення соціальних і екологічних проблем. Темі імпакт-підприємництва приділяється особлива увага на бізнес-конференціях, політичних самітах та у наукових працях. Та що ж таке соціальний імпакт бізнесу? Чи можливо в Україні будувати підприємства, де прибуток не є основною метою існування? На що можуть розраховувати ті, хто хоче стати імпакт-підприємцями?

На всі ці питання відповімо на першій міжнародній конференції Social Impact Day 2021, яка проходить за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «EU4USociety». Співорганізатор конференції – School of ME.

Під час конференції ми обговоримо міжнародний досвід та українські реалії. Соціальні підприємці поділяться досвідом, як в умовах пандемії та українського законодавства їм вдається масштабуватися. Спойлер: не просто, але можливо.

На двох панельних дискусій експерти розкажуть, яку матеріальну і нематеріальну підтримку може отримати імпакт-бізнес сьогодні в Україні.

Кульмінацією конференції стане пітчинг та нагородження переможців найбільшого європейського молодіжного соціального бізнес-інкубатору Social Impact Award Ukraine 2021. Більше двох місяців 10 стартап-команд готувалися до цієї події, щоб презентувати перед журі свої змінотворчі стартапи. Троє переможців, за результатами голосування журі, отримають по 1500 євро та право представляти Україну на Міжнародному Саміті SIA. Четвертий переможець буде визначений через голосування ком’юніті і також доєднається до Саміту. Social Impact Award Ukraine цього року стала можливою завдяки підтримці Western NIS Enterprise, Фонду родини Нечитайло, Ukrainian Social Venture Fund, Міжнародного фонду «Відродження» в рамках ініціативи «EU4USociety», SAP і SILab Ukraine.

Для кого конференція Social Impact Day 2021:

 — людей, які втомилися від класичного бізнесу;

 — представників громадського сектору, які хочуть розвиватися;

 — соціальних підприємців, які шукають нові шляхи для масштабування;

 — студентів, які прагнуть заснувати стартап зі змістом;

 — небайдужих українців, які цікавляться бізнес-трендами.

Детальну програму можна знайти на офіційному сайті конференції  https://schoolofme.me/siday2021 

Конференція транслюватиметься онлайн. Залиште свій мейл на сайті і ми напишемо вам лист з усіма посиланнями ближче до дати.

Слідкуйте за анонсами спікерів, приєднавшись до події на Facebook

https://www.facebook.com/events/950532405678292/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.