bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чернігівський обласний молодіжний форум - 2021 «Youth NOW»
09.09.2021

Запрошуємо активну молодь Чернігівщини, представників молодіжних рад, а також молодь з ініціативних груп, яку цікавить питання розвитку участі молоді у громадах. 

Якщо Вам від 14 до 35 років, якщо Ви хочете дізнатись, яка зміниться роль молоді при прийнятті рішень в усіх сферах суспільного життя в України, якщо Вам є що розказати і показати про свій досвід в молодіжній політиці, або просто займаєтесь цікавим проєктом, якщо Ви хочете отримати цінні поради для саморозвитку - Вам до нас! Чернігівський обласний молодіжний форум - 2021 “Youth NOW” відкриває свої двері.

18-19 вересня 2021 року (Чернігівська обл.) відбудеться Чернігівський обласний молодіжний форум - 2021 “Youth NOW”.

Проведення Форуму має на меті об’єднати молодіжних лідерів Чернігівщини, попрацювати над актуальними проєктами для молоді, взяти участь у дискусіях та майстер-класах для підвищення рівня сучасних навичок (soft skills), обговорити проблеми та інші актуальні питання сьогодення, обмінятися досвідом, здобути нові знайомства.

Для участі у форумі просимо заповнити цю реєстраційну форму до 15 вересня 2021 року: https://forms.gle/19gqri6pe8Jjty4e8

Інформацію про відібраних учасників форуму буде повідомлено 16 вересня 2021 року на електронні скриньки або за телефонами

Додатково інформуємо, що витрати на проживання та харчування здійснюються за рахунок організаторів заходу.

Деталі на сторінці події:  https://fb.me/e/3QxNovu9l

 

Контакти

  • https://fb.me/e/3QxNovu9l

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.