bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кам’янець-Подільський дитячий фестиваль гумору в Кам’янці-Подільському
07.09.2021

Дитячий фестиваль гумору -  це культурно-мистецький проект для розвитку дітей з гумористичним напрямом, в якому можуть приймати участь дитячі команди міста та України загалом.

Дата і місце проведення: 16 вересня 2021 року,  м. Кам’янець-Подільський, Міський будинок культури;  фінальний фестиваль відбудеться 21 жовтня 2021 року

Учасники: серед  учасників наразі є 11 команд з міст: Одеси, Берегомету, Хмельницького, Хотина і Кам’янця-Подільського.

Організатори: Організатором виступає громадська організація «Зоряний дім» (Star House), за підтримки Українського культурного фонду та крауфандингової платформи «Велика Ідея».

Головний приз: на переможців фінального фестивалю чекає 15 000 грн від організаторів фестивалю.

Метою фестивалів гумору є розвиток, серед дітей та підлітків, спільноти гумору. Головними завданнями фестивалів є підготовка професійних команд для участі у різноманітних творчих фестивалях міста і країни та популяризація культури гумору.

Під час підготовки і проведення фестивалю учасники вже обрали собі тренерів серед яких є відомі кам’янчани та представники «Ліги Сміху», а саме команд «Наш Формат», “Отдыхаем вместе”, “Без 15 шість”, та багато інших.

Фестиваль проходить як серія навчальних і практичних заходів у форматі чотирьох фестивалів (одного у форматі онлайн), регулярних зустрічей команд.

Офіційна електронна адреса проекту: [email protected]

Контакти

  • (063) 987 26 37
  •  Наталія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.