bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всесвітня Премія з Хімічного Лізингу 2021
03.09.2021

15 вересня 2021 р. з 16:00-17:45 (за Київським часом) відбудеться Церемонія нагородження переможців П’ятої Всесвітньої Премії з Хімічного Лізингу 2021.

Місце проведення: онлайн
Мова заходу: англійська

Організатори заходу: Організація Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО), Федеральне міністерство захисту клімату, довкілля, енергетики, мобільності, інновацій та технологій Австрії, Федеральне міністерство охорони навколишнього середовища, природи та ядерної безпеки Німеччини, Німецьке агентство з охорони навколишнього середовища, Федеральне відомство з охорони довкілля Швейцарії та Європейська асоціація дистриб’юторів хімічної продукції.

Цього року було подано 92 заявки з 21 країни. На церемонії буде визнано кращі практики, інноваційні підходи та ідеї, пов’язані з хімічним лізингом, які зменшують вплив на довкілля, збільшують прибуток та створюють соціальні вигоди.

Переможці будуть оголошені в наступних категоріях:

     - Тематичні дослідження,
     - Інновації,
     - Дослідження,
     - Ініціативи під керівництвом жінок та
     - Стартап проєкти.

Крім того, компаніям, які демонструють давню прихильність до хімічного лізингу, буде присвоєно спеціальну нагороду «Чемпіони хімічного лізингу».

Зареєструватися
на захід можна за посиланням. Реєстрація буде відкрита до 10.09.2021.

Після реєстрація Ви отримаєте електронного листа з оновленою програмою та посиланням на захід.

Дізнайтесь більше про церемоніюhttps://chemicalleasing.com/announcement/global-chemical-leasing-award-2021-the-ceremony/?fbclid=IwAR2CsdAEAuo45fjYaf0v2JRF-HPRSc4fTJk3KpFnnESBGonB6hEq1vqwPZo

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.