bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Одесі відбудеться фестиваль громадських ініціатив «nGO-FEST ODESA»
27.08.2021

Пофестивалимо? Завтра, 28 серпня в Одесі відбудеться «nGO-FEST ODESA». Ми пропонуємо відвідувачам зануритись в світ громадських ініціатив регіону. На вас чекає захоплюючий квест, де можна перевірити та прокачати свої знання щодо громадських прав та можливостей.

Понад 20 громадських об’єднань та ініціатив підготували пізнавальні завдання, які вас здивують та змусять подумати. Тут точно не буде нудного роздавання флаерів!

Де: Центральний парк імені Тараса Шевченка (Марсове поле, біля Карантинної стіни)

Час: Локації працюватимуть з 11:00 до 17:00

Завітайте до нас у будь-який зручний для вас час, щоб дізнатись чи піддаєтесь ви маніпуляціям, як не упустити можливість скористатись державними послугами, спробувати себе у ролі розпорядника бюджетних активів та багато іншого. Того, хто успішно пройде всі локації фестивалю чекають пам’ятні сувеніри!

Цей захід проводиться ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст цього анонсу не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.