bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підсумкове обговорення проєкту Стратегії Березанської ЕКО-громади (Березанка)
25.08.2021

Підсумкове обговорення проєкту Стратегії Березанської ЕКО-громади відбудеться на відкритому засіданні Стратегічної ради  о 14-00  у четвер 26 серпня 2021 р. у приміщені селищної ради (актова зала, вул. Центральна, буд 33, с.м т Березанка).

У програмі заходу:

По — перше,узагальнення результатів обговорень проекту иодернізованої Стратегії Березанської селищної громади на 2021 – 2024 р.;

По — друге, обговорення ключових проектних ідей плану реалізації Стратегії ;

По- третє, винесення проекту Стратегії розгляд сесії селищної ради .

Нагадуємо, що обговорення проекту Стратегії, що розробила Стратегічна рада відбулись протягом липня - серпня  2021 р. на сторінці офіційного сайту селищної ради.

Запропонований Документ складається трьох частин:

 1 частина: Проєкт Стратегія оновлена (завантажити)

2 частина: Додаток 1 СЕО (завантажити)

3 частина: Додаток 5 Оперативні цілі та заходи (завантажити)

Запрошуємо членів ради, старост, екологів і краєзнавців на підсумкове обговорення!

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Методичний супровід Стратегічної ради відбувається за підтримки проекту «Дієва стратегія для гармонійної Березанської ЕКО — громади», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Проект реалізується ФРММ спільно з Березанською селищною радою, ГО «ЕкоБерезань» та ВГО «Національний екологічний центр України», з КУ РЛП «ТИЛІГУЛЬСЬКИЙ» в рамках діяльності коаліції #ГромадськаПрефектура у складі Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії.

Контакти

  • Фонд развития г.Николаева

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.