bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сузір’я” та “Орлятко” прийняли дітей
21.07.2010

Відкриття й функціонування таборів для 300 дітей району стали можливими завдяки перемозі проекту Фонду “Центр соціальних програм РУСАЛу” у Всеукраїнському конкурсі Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду “Відродження”. Він проходив за участю Міністерства у справах сім’ї, дітей, молоді і спорту України. У 2009 році, у рамках подібного конкурсу, ЦСП зміг залучти кошти для оздоровлення 75 дітей села Радсад Миколаївського району області. Цього року об’єм інвестицій за проектом складає близько 118 тис. грн.

Голова Жовтневой райдержадміністрації Сергій Юргель, присутній на відкритті підкреслив, що така ініціатива в період літніх канікул дуже актуальна. За словами начальника управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Миколи Жука, робота по оздоровленню дітей – пріоритетний напрямок, а робота підприємств і недержавних організацій по залученню додаткових ресурсів для організації відпочинку дітей заслуговує на увагу і повинна стати прикладом для інших. Директор з персоналу МГЗ Тамара Демяненко відмітила, що Жовтневый район є пріоритетним і для заводу в реалізації його програм соціальних інвестицій.

На завершення заходу відкриття таборів заступник голови Жовтневой РДА з соціально-гуманітарних питань Світлана Марченко і директор ЦСП Дмитро Мурашко передали “таборчатам” матеріали та приладдя для спортивних і творчих заходів, а також побажали дітям цікавого й корисного відпочинку. Попереду дітей чекають різноманітні конкурси, зустрічі з цікавими людьми, захоплюючі подорожі та екскурсії по яскравим куточкам Миколаївщини.

gurt.org.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.