bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

23 серпня відбудеться Велопробіг «Стежка пам’яті УПА» (Демидівка)
18.08.2021

 

 

 

 

 

 

 

 

Громадська організація «Сприяння розвитку села» та Молодіжна рада при Демидівській селищній раді запрошують на велосипедний пробіг «Стежка пам’яті УПА», що пройде півднем Рівненської області.

Велопробіг відбудеться з метою популяризації здорового та свідомого способу життя, а також велоспорту, як елементу проведення активного та корисного дозвілля та відвідання місць пам’яті Української повстанської армії на теренах Демидівської територіальної громади. Також велопробіг буде приурочений до Дня Державного Прапора та Дня незалежності України. Захід такого масштабу відбудеться вперше у Демидівській територіальній громаді і пройде через 7 населених пунктів та 7 пам’ятних місць, пов’язаних з діяльністю УПА, де для учасників будуть організовані невеликі краєзнавчі екскурси. Буде цікаво і драйвово!

Пробіг пройде за наступним маршрутом: Демидівка - Рогізне - Вовковиї - Пащиха - Калинівка - Рудка - Лішня. Загальна протяжність дистанції 27 км. Детальна схема руху доступна за посиланням.

На завершення учасників чекатиме розважальна програма і смачне частування на березі Демидівського ставу!


Захід відбудеться 23 серпня, старт о 10:30 від Будинку культури смт Демидівка. Бажаючим взяти участь у велопробігу необхідно зареєструватися у формі (всі зареєстровані учасники отримають велосувеніри).

Контактна особа з питань організації велопробігу: Сергій Щербатюк, 096-9502788.

Готуйте велосипеди!

–––––––––

Проєкт «Велопробіг місцями бойової слави Української повстанської армії на теренах Демидівської ОТГ» виконується громадською організацією «Сприяння розвитку села» за фінансової підтримки департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації. Зміст публікації є винятковою відповідальністю громадської організації «Сприяння розвитку села» і не обов’язково відображає точку зору департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.

Контакти

  • 096-9502788

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.