bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інститут миру і порозуміння шукає регіональних партнерів для нового проєкту
16.08.2021

Вам цікаво впроваджувати інновації у своїй громаді?

Ви втомилися від беззмістовних обговорень та безрезультатних круглих столів

Хотіли би включити навички фасилітації і роботи з групами у персональне портфоліо чи портфоліо Вашої організації?

Ми можемо допомогти Вам у цьому!

ГО “Інститут миру і порозуміння” (ІМіП) оголошує пошук партнерів у регіонах для спільної реалізації нового проєкту у сфері розвитку культури діалогу, подолання наслідків збройного конфлікту та фасилітації діалогових процесів* з питань, пов’язаних із реінтеграцією тимчасово окупованих територій!

Період реалізації проєкту: вересень 2021 - лютий 2022.

Ми шукаємо партнерів в таких областях: Волинська, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Закарпатська, Кіровоградська, Полтавська, Черкаська.

Кого ми шукаємо?

Громадські організації, громадські ініціативи, активістів, команди з громадських діячів, активістів та представників органів місцевого самоврядування, які зацікавлені навчитися проводити діалогові зустрічі зі складних питань у своїй громаді.

Що отримають місцеві активісти, ГО та громади?

  • Навчання навичкам фасилітації діалогів під час двох тренінгів тривалістю 5 та 4 дні за кошти організаторів (включно з проживанням, трансфером та харчуванням);
  • Супервізію та підтримку від професійних фасилітаторів під час проведення діалогових зустрічей
  • Можливість імплементувати набуті навички під час оплачуваної практики. Найуспішніші та найбільш вмотивовані учасники тренінгів з громади матимуть можливість провести три діалогові зустрічі за підтримки і допомоги експертів ІМіП (3 діалоги в громаді в форматі ко-фасилітації протягом листопада 2021 - січня 2022)
  • Можливість обговорити майбутнє громади в контексті збройного конфлікту, підвищити згуртованість громади, вирішити реальний конфлікт у громаді, що стосується реінтеграції та питань, пов’язаних зі збройним конфліктом на Донбасі.

Для участі у відборі партнерів заповніть, будь ласка, коротку анкету:

  https://forms.gle/S4dDKiMwZTzmk5gi9  

*Фасилітований діалог як процес трансформації та вирішення конфліктів – це спеціально підготовлений груповий процес, який відбувається за допомогою ведучого – фасилітатора - та має на меті покращення розуміння/стосунків між учасниками, а також може бути спрямований на прийняття рішень щодо спільних дій або вирішення конфлікту у спосіб, що передбачає рівну можливість учасників зустрічі висловлювати власні думки. Більше читайте у документі “Стандарти діалогу. Визначення і принципи”: http://surl.li/aclzb

ГО “Інститут миру і порозуміння“ (ІМіП) - вже понад 20 років є провідною українською неурядовою неприбутковою організацією, яка бачить своєю місію досягнення позитивних та стійких змін у групах та громадах шляхом застосування інструментів фасилітації, діалогу та відновних практик.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.