bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Токмаку відкриють мурал про фейкові новини
13.08.2021

У вівторок, 17 серпня, у Токмаку відбудеться урочисте відкриття муралу в межах міжнародного проєкту ARTIFAKE, який привертає увагу до важливості критичного мислення та боротьби з дезінформацією.

Де: м. Токмак, вул. Володимирська, 19.

Коли: вівторок, 17 серпня, 10:00.

Долучайтеся до Facebook-події.

Реєстрація  за посиланням.

Участь у заході візьмуть автор муралу Максим Кільдеров, менеджерка проєктів «Інтерньюз-Україна» Олександра Панова та представники Токмацької міської ради.

Мурал «ІнфоSHUM» українського вуличного художника Максима Кільдерова в Токмаку продовжить серію арт-об’єктів ARTIFAKE у містах Сходу та Півдня України. Вони мають привернути увагу українців до важливості боротьби з дезінформацією та розвитку критичного мислення.

Ще у квітні Токмак брав участь у  голосуванні серед п’яти міст-претендентів, за результатами якого й отримав право на арт-об’єкт. Перший мурал вже відкрили у Каховці, відкриття другого муралу заплановано на 13 серпня у місті Бахмут Донецької області. Усього в межах ініціативи створять дев’ять арт-об’єктів в Україні, Польщі та Вірменії.

За додатковою інформацією звертайтеся до координаторки проєкту Юлії Мішиної ([email protected], 096 780 98 97).

Проєкт ARTIFAKE втілюється ГО «Інтерньюз-Україна» у партнерстві з Асоціацією аудіовізуальних репортерів (Вірменія) та Фундацією «Art Transparent» (Польща) за фінансової підтримки програми ЄС «Креативна Європа», Міжнародного фонду «Відродження», Фонду Конрада Аденауера, Українського культурного фонду, Посольства Королівства Нідерландів та Міністерства культури, національної спадщини і спорту Польщі. Думки й погляди, висловлені протягом заходу, виняткова відповідальність митців та організаторів.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.