bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проєкт «Веломаршрут об’єктами культурної спадщини Парафіївської ОТГ «Від парку до парку»
03.08.2021

Парафіївська селищна рада разом з НІКЗ «Качанівка» працює над розвитком туризму в Парафіївській ОТГ Чернігівської області в рамках проєкту  “Веломаршрут об`єктами культурної спадщини Парафіївської ОТГ “Від парку до парку”.

Багато громад України мають схожу ситуацію:

  • · в громаді є туристичні магніти, але вони не спрацьовують як ресурс розвитку для громади.
  • в громаді є потенційні об’єкти туристичного показу – як створити працюючий самодостатній туристичний маршрут, щоб сюди поїхали туристи?
  • · на території громади наявні великі комплексні  об’єкти культурної спадщини – які туристичні продукти можна створювати на їх основі?
  • · чим може бути веломаршрут для громади: розвага чи інструмент?

Ці та інші питання, а також заплановані заходи та кінцеві продукти проєкту “Веломаршрут об`єктами культурної спадщини Парафіївської ОТГ “Від парку до парку” обговорюємо онлайн 6.08 0 12:00

https://www.facebook.com/events/574253930406222?ref=newsfeed

Наші спікери:

Олеся Чаговець – архітекторка-реставраторка, експертка з геоінформаційних технологій, product manager, ІТ-підтримка проекту.

Ірина Слюсар – менеджерка туристичної діяльності, спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Парафіївської селищної ради, менеджерка проекту.

Олена Жукова – науковиця-музеологиня, дослідниця об’єктів культурної спадщини та розвитку туризму, експертка з розвитку туризму в ОТГ та стратегічного планування музеїв і заповідників, запрошена менторка проекту.

Проєкт «Веломаршрут об’єктами культурної спадщини Парафіївської ОТГ «Від парку до парку» реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду, Державного агенства розвитку туризму.

Більше інформації про те, як в Парафіївській ТГ, що має на своїй території дві туристичні перлини – Качанівський Палацово-парковий ансамбль та Тростянецький дендропарк – розвивають велотуризм за посиланням

https://www.facebook.com/From.park.to.park

 За додатковою інформацією звертайтесь +38  0677492388  Чаговець Олеся.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.