bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Мирополіс - Молодіжна Мандрівка Схід»
31.07.2021

З 25 по 31 серпня Молодіжна рада при ДонОДА запрошує лідерів та лідерок молодіжних рад України на “Мирополіс - Молодіжна Мандрівка Схід”. Учасників та учасниць мандрівки чекають зустрічі  з місцевими молодіжними радами й ініціативами, місцевими мешканцями й представниками та представницями ОМС, знайомство з місцевими традиціями та звичаями, відвідування культурних й туристичних центрів Донеччини та Луганщини.  У свою чергу, молодь з інших областей України також стане для місцевих мешканців провідниками своїх культур в ході спеціально підготовлених інтерактивних заходів.

Цього року, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру #UNRPP, молодь самостійно розробила маршрут молодіжної мандрівки Донеччиною та Луганщиною для представників і представниць молодіжних рад з різних куточків України.

Дівчата та хлопці сформували цікавезні маршрути під час тревел-ідеатону «Моя туристична громада - Мирополіс», який відбувся наприкінці червня 2021 року та зібрав молодіжні ради Краматорської, Костянтинівської, Соледарської, Часовоярської та Святогірської територіальних громад Донецької області та міста Сєвєродонецьк на Луганщині.

Тому:

  • якщо ти представник або представниця молодіжної ради
  • тобі від 18 до 35 років
  • ти маєш активну громадянську позицію
  • хочеш змінити нашу країну на краще
  • та разом творити нове майбутнє Донецької та Луганської областей

Хутчіш реєструйся на молодіжну подорож:

https://forms.gle/EtnUm1ECuMzvJRLL6

Пріоритет надаватиметься учасникам та учасницям, які проживають у Кіровоградській, Миколаївській, Сумській, Херсонській, Вінницькій, Полтавській, Рівненській, Луцькій, Тернопільській областях.

Термін подання заявок – до 10 серпня 2021 року.

Проєкт “Мирополіс - Молодіжна Мандрівка Схід” відбувається в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Контакти

  • Ольга Дзержинська
  • Голова Молодіжної Ради при ДонОДА: +380994479903
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.