bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

WILD WILD HACK: Reface та Pawa запускають генератор ML-cтартапів (Київ)
26.07.2021

 

Формат хакатону передбачає, що за 48 годин учасники згенерують і запітчать ідеї та розроблять прототип чи робоче рішення. Оскільки подія цілодобова, учасникам допомагатимуть понад 100 менторів, які постійно надаватимуть консультації. Cеред журі: інвестори (Cергій Токарєв, інвестор Reface, співзасновник Pawa), МL спеціалісти (Борис Працюк, СТО Pawa) та команда засновників Reface: Діма Швець, Ден Дмитренко, Олесь Петрів та Іван Алцибєєв. 

Взяти участь у хакатоні зможуть як AI/ML і mobile розробники, так і представники інших професій: маркетологи, продуктовики, дизайнери, креативники, — усі ті, хто працює з контентом, технологіями, інноваціями. Долучитися до хакатону можна безкоштовно, зареєструвавшися до 5 вересня (включно) індивідуально чи командою (в цьому разі кожна людина реєструється самостійно). Остаточно команди (3-5 людей) будуть сформовані вже на хакатоні.

Щоб створювати проривні продукти, треба мати не тільки везіння та технологію, але й команду однодумців. Нам у Reface пощастило зустріти частину засновників саме на хакатоні. Тепер вирішили віддати належне такому формату та створити й для інших плацдарм знайомств і запуску нових інноваційних продуктів. В Україні безліч талантів, які могли просто не знайти своєї команди, щоб створити щось круте. Тому прагнемо за дві доби WILD WILD HACK виправити це”, — Олесь Петрів, CТО та співзасновник Reface.

У світі дуже високий попит на українських ML спеціалістів, тому вони часто виїжджають із країни або працюють на аутсорсі. Нам важливо змінити цю ситуацію, надавши амбітні проєкти, які б мотивували працювати саме в Україні. Хакатони із машинного навчання ми в Pawa плануємо робити регулярно, тому що це двигун технозмін. Першочергова ціль WILD WILD HACK — об’єднати ML ком’юніті, але, сподіваюся, ще й знайти команду, якій ми зможемо запропонувати розвиток у нашій студії”, — співзасновник Pawa Сергій Токарєв.

У фіналі буде обрано 3 команди переможців, котрих нагородять призами, а найцікавіші проєкти отримають шанс на реалізацію в топовому AI застосунку Reface. Венчурна студія Pawa додатково відзначить ту команду, чиє рішення матиме застосування в секторі геймінгу (Pawa Gaming Prize).

https://wildwildhack.ai/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.