bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Команда Stabilization Support Services запрошує долучитися до створення гри «Бути рівним»
23.07.2021

У 2018 команда Stabilization Support Services випустили настольну гру про те, як “Бути жінкою” в Україні. А вже 2021 починаємо роботу над онлайн-грою з робочою назвою “Бути рівними”.
 
Цього разу не лише про жінок, а про всіх-всіх-всіх людей, звичайних, з різними особливостями, з різним досвідом. Адже ми всі хочемо рівності, поваги, і кращого життя.
 
Наша онлайн-гра стане інструментом, який допомагатиме змінити світ на краще: твій світ, світ твоїх близьких, можливо, життя твоєї громади, а може, й усієї країни.
 
Якщо у вас є цікава історія про ваш досвід, про те, з якою дискримінацією ви стикалися (на основі гендеру, походження, релігії, сімейного стану, стану здоров’я, національності тощо), і ви готові нею поділитися, будь ласка, заповніть анкету: https://forms.gle/6NZVc7hWn5FLSe6x6
 
Якщо ви є експертом чи експерткою у сфері прав людини, гендерної рівності, національних меншин, ЛГБТ+, ветеранів і ветеранок, мігрантів та біженців, будь ласка, заповніть анкету, ми будемо раді вашій експертній думці про нашу гру.
 
Якщо ви розробник/ця ігор, будь ласка, заповніть анкету, і можливо, ми залучимо вас до створення гри.
_______________________
Проєкт реалізується за підтримки Шведського інституту, і в партнерстві зі шведською неурядовою організацією MAD

Контакти

  • https://forms.gle/6NZVc7hWn5FLSe6x6

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.