bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття Олімпійського містечка в Миргороді
20.07.2021

Для всіх шанувальників спорту та вболівальників Гончаренко центр Миргород відкриває Олімпійське містечко – місце, де протягом двох тижнів можна буде спробувати свої сили у видах спорту, представлених на Олімпіаді, взяти участь у заходах на підтримку нашої збірної та просто дивитись у прямому ефірі змагання з Олімпіади у Токіо.

Почесне відкриття почнеться з параду, в якому візьмуть участь представники спортивних секцій та клубів міста.

Далі тренери та керівники секцій, що будуть учасниками параду, запросять усіх охочих до відкритих спортивних тренувань. Спортсмени дадуть поради аматорам, допоможуть тим, хто займається серйозно, та проведуть майстер-класи для тих, хто тільки обирає вид спорту собі до душі.

Окремий майданчик буде відкритий для майбутніх чемпіонів – наймолодших відвідувачів. Спортивні ігри та забавки чекають на діточок.

Затишне місце для відпочинку та фотозона стануть приємним доповненням до свята. Закінчиться подія переглядом запису трансляції урочистого відкриття Олімпіади у Токіо, яке відбудеться 23 липня.

«Я впевнена, що доступна освіта та спорт – ось ключові речі для розвитку людини. Наше Олімпійське містечко має продемонструвати, скільки містян захоплюються спортом, об’єднати небайдужих та згуртувати громаду навколо класних ідей!» – розповідає директорка Гончаренко центру Миргород Інна Ковальськам

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.