bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічне обговорення: «Адміністрування проведення місцевих референдумів. Інформування та агітація»
16.07.2021

На базі Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у Чернівцях 21 липня о 19:00 відбудеться публічна дискусія щодо адміністрування проведення місцевих референдумів, інформування та агітації в рамках реалізації серії публічних обговорень: «Місцеві референдуми: пошук ефективного механізму народовладдя для України».

Метою даних заходів є сприяння відкритому інклюзивному діалогу з громадянами щодо місцевих референдумів в країні.

Формат – презентація від експертів/ок та модерована дискусія для відповідей на запити та напрацювання рекомендацій, які в подальшому будуть проаналізовані та передані робочій групі Верховної Ради України з підготовки проєктів законів із питань народовладдя.

ЩО? Публічне обговорення: «Адміністрування проведення місцевих референдумів. Інформування та агітація»

КОЛИ? 21 липня (середа) о 19:00

ДЕ? Онлайн-платформа ZOOM

До участі запрошуються активні громадяни, представники/ці місцевих рад, політичних партій, громадянського суспільства, бізнесу, медіа, експерти, науковці та інші зацікавлені особи. Попередньо необхідно зареєструватись, заповнивши анкету:  https://cutt.ly/imK06tT

За додатковою інформацією звертайтесь: Інна Пашанюк – регіональна координаторка ВІ «Активна Громада» у Чернівцях, +38(066)9053598, +38(097)9914902, [email protected].

Публічні обговорення будуть проведені за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в межах проєкту «Відповідальна та підзвітна політика в Україні», що реалізується Національним Демократичним Інститутом, Міжнародним Республіканським Інститутом та Міжнародною фундацією виборчих систем, Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії, а також проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ). Думки, висловлені під час заходу, належать авторам і не обов’язково відображають погляди USAID, урядів США, Канади або Великої Британії.

Контакти

  • Інна Пашанюк - регіональна координаторка ВІ “Активна Громада” у Чернівцях
  •  +38(066)9053598
  •  +38(097)9914902
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.