bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дніпрян запрошують долучитися до розробки рішення міської ради
13.07.2021

ГО «Центр суспільно-політичних досліджень та громадських ініціатив «СТАТУМ» (Центр «СТАТУМ») запрошує журналістів, депутатів міської ради, представників виконавчого комітету, департаментів та відділів міської ради Дніпра, помічників депутатів, активістів, представників ГО та всіх інших активних мешканців Дніпра на фасилітаційну сесію «Впровадження Публічних консультацій як механізм залучення громадян».

У ході сесії будуть напрацьовані пропозиції до проєкту Положення про публічні консультації у місті Дніпрі. Документ планується пізніше подати як проєкт рішення на розгляд депутатів Дніпровської міської ради.

ДАТА: 15 липня (четвер)

ПОЧАТОК: о 14:00. Тривалість заходу – до 5 годин

МІСЦЕ: Дніпровська Центральна міська бібліотека, 3й поверх, лекційний зал.

АДРЕСА: м. Дніпро, вул. Воскресенська, 23

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/CtcNu3efBuYqCDbX6

Публічні консультації з громадянами – це інструмент, за допомогою якого влада звертається до громадян для отримання їхніх думок щодо питання, яке впливає на життя громадян (або щодо майбутнього рішення органу влади, яке має декілька альтернативних варіантів реалізації). Метою такого інструменту є не лише вислуховування пропозицій громадян, але процес, який  наприкінці має результат – прийняття відповідного рішення з урахуванням думок громадян.

З попереднім текстом проєкту Положення, який буде обговорюватися та доповнюватись/редагуватися протягом сесії, можна ознайомитися за посиланням:

 https://drive.google.com/file/d/1nocQ9BW5r9P9CmpCAsMEfBA_AG_rOBeU/view?usp=sharing

Ті, хто не зможе взяти участь у заході офлайн, матимуть можливість надати свої пропозиції/побажання/зауваження/рекомендації у гугл-формі пізніше. 

Примітка. Захід відбудеться за підтримки Коаліції «Реанімаційний Пакет Реформ» у рамках «Програми сприяння громадської активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Міжнародною організацією Пакт в Україні. Цей захід організовується за підтримки Посольства Франції в Україні.

Контактні дані: тел. 050-802-22-89, ел. пошта [email protected] – Дмитро Чернишов, директор ГО «Центр «СТАТУМ».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.