bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Візьміть участь у всеукраїнському опитуванні щодо донорства крові
13.07.2021

ДонорUA та Dig Data запустили масштабне опитування щодо стану донорства крові в Україні. Вони мають на меті оцінити рівень обізнаності щодо цього питання. Кожен можете допомогти отримати унікальні дані, важливі для реагування на проблеми донорства в країні.

Це — перше дослідження такого масштабу в Україні на відповідну тему. На основі дослідження будуватиметься комунікаційна кампанія щодо залучення населення до донорства. Також ДонорUA залучить більшу кількість людей до здавання крові та дізнається найпоширеніші проблеми, із якими зіштовхуються донори.

Опитування можуть пройти охочі, що проживають на території України та досягли 18-річного віку. Фахівці з компанії Dig Data зберуть інформацію для аналізу, прогнозування та розробки покращення стану донорства в Україні.

DigData (digdata.com.ua) — дослідницьке агентство, яке вивчає потреби, ставлення та звички різних верств населення й споживачів брендів. Для опитувань як в Україні, так і за її межами застосовує кількісні та якісні методи. Компанія дотримується Міжнародного кодексу ICC/ESOMAR із практики проведення маркетингових і соціальних досліджень.

Посилання на анкету - https://bit.ly/3juc1Os

Усього лише кілька хв час зараз, під вас проходження опитування, можуть уплинути на розвиток донорства в Україні в майбутньому.

Контакти

  • 0958856616

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.