bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Для 300 дітей Жовтневщини літо буде цікавим та корисним
09.07.2010

Фонд "Центр соціальних програм РУСАЛу" з середини липня починає реалізацію проекту "Здорові діти - здорова нація". Він став одним з переможців Всеукраїнського конкурсу Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду "Відродження" за участю Міністерства у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту України.

Мета проекту - організація в липні та серпні 2010 року змістовного й корисного дозвілля для 300 дітей пільгових категорій, що проживають на території Шевченківської та Галицинівської сільських рад Жовтневого району Миколаївської області.

Об’єм залучених соціальних інвестицій за проектом складає 118 тис. грн. За словами Людмили Палієнко, начальника відділу освіти Жовтневой райдержадміністрації, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням ця підтримка дуже відчутна і дозволить додатково оздоровити дітей пільгових категорій.

За інформацією директора ЦСП Дмитра Мурашко, зараз йде підготовка до відкриття двох таборів на базі сільських шкіл. У “Орлятку” і “Сузіррі” діти знаходитимуться в робочі дні з 8 до 17 годин. Тут діти будуть забезпечені триразовим посиленим харчуванням.

Цю ініціативу мають намір підтримати і члени Молодіжної колегії при голові облдержадміністрації. Найрізноманітніші молодіжні та дитячі громадські організації зможуть відвідати табори, презентувати дітям свою діяльність, провести для них майстер-класи з використанням інтерактивних форм навчання й цікавих методик організації дозвілля.

Також в ході проекту, завдяки ідеї, організаційній і фінансовій підтримці Миколаївського глиноземного заводу ОК РУСАЛ, діти дістануть можливість реалізувати свої соціальні мікропроекти. Як вважає генеральний директор МГЗ Юрій Овчинніков, таке активне, змістовне і корисне дозвілля стане і хорошим відпочинком, і однією сходинкою в підготовці до дорослого життя.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.