bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Липневі велоподорожі Україною
09.07.2021

Велозаходи відбудуться у липні в 7 містах, де працюють Гончаренко центри. Всі вони дещо відрізнятимуться один від одного за формою проведення, проте будуть однаковими за суттю – максимальним розкриттям потенціалу та переваг двоколісного транспорту.

Програма зокрема передбачає таке:

 ⁃ У Миргороді 10 липня велопробіг пройде у поєднанні з заняттям йогою. Учасники акції доберуться на велосипедах до узбережжя річки, де і займуться вправами йоги. Маршрут неважкий, тому запрошуються люди всіх вікових груп.

 ⁃ У Кропивницькому 10 липня велопрогулянка містом закінчиться пікніком. Містом зможуть проїхатися всі бажаючі. Подорож розпочнеться з інструктажу, після чого група вирушить у подорож запланованим маршрутом.

 ⁃ У Житомирі, Черкасах та Костянтинівці 24 липня відбудуться вечірні веломандрівки. Ці активні та пізнавальні поїздки мають зацікавити всіх, хто любить велоспорт і хоче більше дізнатися про своє місто. Екскурсія почнеться з ретельного інструктажу та перевірки знання учасниками правил руху в населених пунктах.

 ⁃ Острог – місто з давньою та насиченою історією – запрошує на веломандрівку 24 липня. Пізнавальна поїздка історичними заповідниками Острога, територія яких простягається на декілька гектарів, стане незабутньою. До участі в акції запрошуються насамперед підлітки.

⁃ Жмеринка відкриває велошколу для дорослих та підлітків, яка буде працювати з 19 по 25 липня. Серед низки подій – уроки з техніки безпеки та дотримання правил дорожнього руху на велосипеді, майстер-класи з ремонту велосипедів і, звісно, практичні заняття. Заплановано чимало велоподорожей та цікавих прогулянок. Завершити велошколу планують поїздкою до Тарасівського водоспаду.

Нагадуємо, що всі події є безкоштовними для учасників!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.