bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Каховці відкриють мурал на тему критичного мислення
08.07.2021

13 липня у Каховці відбудеться урочисте відкриття муралу від міжнародного проєкту ARTIFAKE, який привертає увагу до важливості критичного мислення та боротьби з дезінформацією.

Коли: 13 липня, 10:30.

Де: м. Каховка, стадіон «Авангард» (вул. Фаїни Гаєнко, 6а).

Долучайтеся до Facebook-події.

У заході візьмуть участь представники Каховської міської ради, автор муралу Сергій Радкевич, а також менеджерка проєкту Олександра Панова. Також на відкритті передбачено відеозвернення від заступника Міністра культури та інформаційної політики України Тараса Шевченка (ТВС).

Мурал «Вектор міста. Критичне мислення» українського художника Сергія Радкевича в Каховці стане першим із трьох арт-об’єктів ARTIFAKE в містах Сходу та Півдня України. Вони мають привернути увагу українців до важливості боротьби з дезінформацією та розвитку критичного мислення.

Ще в квітні Каховка виборола право на створення муралу в голосуванні серед п’яти міст-претендентів. Наступні два мурали ARTIFAKE буде створено у місті Бахмут Донецької області та місті Токмак Запорізької області. Усього в межах ініціативи створять дев’ять арт-об’єктів в Україні, Польщі та Вірменії.

За додатковою інформацією звертайтесь до координаторки проєкту Юлії Мішиної ([email protected], 096 780 98 97).

Проєкт ARTIFAKE втілюється ГО «Інтерньюз-Україна» у партнерстві з Асоціацією аудіовізуальних репортерів (Вірменія) та Фундацією «Art Transparent» (Польща) за фінансової підтримки програми ЄС «Креативна Європа», Міжнародного фонду «Відродження», Фонду Конрада Аденауера, Українського культурного фонду, Посольства Королівства Нідерландів та Міністерства культури, національної спадщини і спорту Польщі.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.