bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусія «Демократія» на карантині»? Як спрацювали інструменти місцевої демократії»
08.07.2021

15 липня 2021 року Інститут економічних досліджень та політичних консультацій проведе публічну дискусію «Демократія “на карантині”? Як спрацювали інструменти місцевої демократії».

Під час заходу буде презентовано результати дослідження «Інструменти місцевої демократії в умовах пандемії COVID-19», яке присвячено оцінці комунікації місцевої влади з громадою під час карантинних обмежень.

У заході візьмуть участь представники регіональної та місцевої влади, громадських організацій, ЗМІ та експерти, які обговорять вплив пандемії на місцеву демократію та на інструменти місцевої демократії, зокрема:

  • особливості роботи інструментів місцевої демократії (громадські та молодіжні ради, звернення громадян, петиції, бюджети участі, особистий прийом громадян тощо) під час карантинних обмежень;
  • проблеми, які виникали під час роботи інструментів місцевої демократії в 2020-2021 роках, успішні практики.

Коли? 15 липня 2021 р., 11:00 - 12:30

Де? Онлайн, Zoom

Для доступу необхідно зареєструватися: https://forms.gle/9Zwd1WuZH5nozaLz5 

Посилання буде надіслано зареєстрованим учасникам.

Захід організовано в рамках Програми «Громадськість за демократизацію» за сприяння Європейського Союзу та проєкту «Вплив пандемії COVID-19 на ефективність співпраці ОГС з регіональною владою в Україні» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», які реалізуються Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.