bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

7 липня, 18:00 - Creative Industries Talks ed.16: Візуальні системи ознакування просторів
02.07.2021

Децентралізація та популяризація внутрішнього туризму стимулює і великі, і малі міста, і ОТГ працювати над власною візуальною комунікацією, аби зробити життя місцевих мешканців комфортнішим, а досвід туристів — якіснішим.
 
Українські міста мали або ж застарілу та неузгоджену систему міського ознакування, або ж не мали її взагалі. Поза великими містами її практично не існувало. За кілька останніх років з’явилися яскраві проекти візуального ознакування в українських містах, зростає зацікавлення місцевих органів влади, з одного боку, та пропозиція дизайн-агенцій, з іншого.
 
Які види робіт передбачає розробка візуального ознакування та хто за це може платити поговоримо на вже 16-ій події Creative Industries Talks.
 
Спікери:
Юрій Грановський, Агенти змін
Олександр Шевченко, Zvidsy
Богдан Нитка, Adverto.company
 
Дата та час: 7 липня, 18:00
Місце: Zoom
 
Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/hcyzFjcnAKqYzFvw9
 
******
У 2017 році агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks ініціювала Creative Industries Talks — серію подій у Львові, щоб сформулювати та виносити на публічне обговорення важливі для ринку питання креативних індустрій.
Creative Industries Talks в 2021 році відбувається за підтримки Creative Spark, в рамках проекту Lviv Design Partnership.
Creative Spark — п’ятирічна ініціатива, спрямована на підтримку міжнародних університетських та інституційних партнерств для розвитку підприємницьких навичок та креативної економіки у семи країнах: Україні, Казахстані, Узбекистані, Киргизстані, Азербайджані, Вірменії, Грузії, за підтримки Великої Британії.
Creative Spark управляється та фінансується Британською Радою.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.