bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грандіозний проєкт «Покоління без насильства» запрошує до участі запорізьку молодь!
25.06.2021

 Благодійний фонд «Імпульс.ЮА» розпочинає новий грандіозний молодіжний проєкт «No Violence Generation» («Покоління без насильства») і запрошує запорізьку молодь до участі!

В новому проєкті ми продовжимо і розширимо ту діяльність, яку вже розпочали за підтримки UN Women Ukraine на початку року. Нинішній проєкт також буде спрямовано на залучення молоді до попередження і подолання гендерно зумовленого і домашнього насильства. Але тепер активностей і учасників буде значно більше!

Отже, що на нас очікує в новому проєкті:
- продовження інформаційної кампанії «Покоління без насильства», спрямованої на підвищення обізнаності молоді щодо гендерно зумовленого і домашнього насильства;
- навчання молодих активісток та активістів на тему попередження і подолання гендерно зумовленого і домашнього насильства, та проведення учасниками і учасницями навчання власних просвітницьких заходів за принципом «рівний-рівному»;
- створення за участі молоді циклу спеціальних інформаційних матеріалів, відеороликів та інфографіки;
- навчання для молодіжних працівників та спеціалістів, які працюють з молоддю, щодо того, як комунікувати з молоддю на тему гендерно зумовленого і домашнього насильства;
- проведення тематичних інформаційно-просвітницьких заходів в об’єднаних територіальних громадах Запорізької області;
- а також формування, розвиток та підтримка молодіжного руху «No Violence Generation» («Покоління без насильства»), спрямованого на попередження і подолання гендерно зумовленого і домашнього насильства.

Загалом, наша мета – це підтримати активну молодь, яка хоче і готова боротися з таким негативним і ганебним явищем, як гендерно зумовлене і домашнє насильство, і допомогти такій молоді сформуватись у потужний волонтерський рух.

І вже зараз ми запрошуємо молодих хлопців і дівчат віком від 15 до 25 років, які мешкають на території міста Запоріжжя та Запорізької області, долучитися до навчальної групи проєкту, а в перспективі – стати учасниками молодіжного руху «No Violence Generation».

Для подання заявки на участь у проєкту достатньо заповнити коротеньку анкету за посиланням:
https://forms.gle/o4SzQiQce3JHrtnG7

Також ми шукаємо молодіжні організації, навчальні заклади та будь-які інші організації, які хотіли б долучитися до реалізації цієї надзвичайно корисної ініціативи!

З питань співпраці, та будь-яких інших питань, звертайтесь до керівника проєкту Миколи Колодяжного: 067 614 10 53, [email protected], fb.com/nnikkolo.

Будемо разом творити кращу Україну і кращий світ!

Підписуйтесь на сторінки «No Violence Generation» у соціальних мережах:
https://www.facebook.com/No-Violence-Generation-105074471830977
https://www.instagram.com/noviolencegeneration/

Слідкуйте за оголошеннями та новинами!

Здійснено в рамках проекту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Democracy Grants Program of the U.S. Embassy to Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.