bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-захід «Екологізація МСП у країнах Східного партнерства»
22.06.2021

Запрошуємо прийняти участь у 2-денному заході “Екологізація малих та середніх підприємств у країнах Східного партнерства”, який відбудеться онлайн 29-30 червня 2021 року. Захід організовано в рамках фінансованої ЄС програми “EU4Environment”.

Мета заходу – розглянути прогрес у напрямку екологізації МСП та обговорити можливості для посилення конкурентоспроможності цих підприємств із перевагами для довкілля.

Організатори заходу – Організація з економічної співпраці та розвитку (ОЕСР), ООН з промислового розвитку (ЮНІДО), Програма ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП).

В 1-й день заходу учасники обговорюватимуть питання як уряди країн Східного партнерства та програма “EU4Environment” підтримують МСП у напрямку екологізації.
2-й день буде присвячений обговоренню прогресу МСП у напрямку екологізації та перспектив для підприємств.

Для участі у заході необхідно заповнити  реєстраційну форму

З проєктом Програми онлайн-заходу можна ознайомитися тут

Детальна інформація про захід за посиланням

* Онлайн-захід організовано в рамках програми “Європейський Союз для довкілля” (EU4Environment), що фінансується ЄС та реалізується в шести країнах Східного партнерства консорціумом міжнародних партнерів, включаючи Організацію з економічної співпраці та розвитку (ОЕСР), ООН з промислового розвитку (ЮНІДО), ООН з навколишнього середовища, Європейську економічну комісію ООН (ЄЕК ООН) та Світовий банк.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.