bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обмін досвідом NGO2NGO: вебінари та консультації з комунікацій та проєктного менеджменту
16.06.2021

З 22-го по 25-те червня ми проведемо масштабну ініціативу з обміну досвідом NGO2NGO. Це серія ком’юніті подій для найактивніших представників третього сектору, де фахівці громадського сектору та соціальних підприємств ділитимуться знаннями та досвідом один з одним. 

Зазвичай у межах Pro Bono Club Ukraine ми залучаємо бізнес для розвитку громадського сектору. Однак, за довгий час роботи та спілкування з різноманітними ГО та соцпідприємствами, ми знаємо, що є багато організацій, які чимало досягли у своїй роботі та можуть поділитись, як вони це зробили. Тому настав час ділитись досвідом та розвивати один одного. 

Долучайтесь до активностей в межах ініціативи! 

23-го червня о 15:00 ми проведемо панельну дискусію: «Як зробити ідею проєкту всеукраїнською?», депредставники та представниці масштабних всеукраїнських проєктів поділяться своїм досвідом. 

24-го червня о 15:00 запрошуємо на вебінар “Команда: процеси, мотивація і взаємодія” від Іллі Філіпова, CEO та співзасновник студії онлайн-освіти EdEra. 

25-го червня о 15:00 збираємось слухати повчальні історії з громадського сектору  на FUCKUP DAY. 5 історій по 15 хв про невдачі та уроки, винесені з них. Долучайтесь!

Реєстрація на заходи за посиланням

Протягом місяця ви також можете отримати індивідуальні консультації від експертів та експерток з громадського сектору. Теми: комунікації, проєктний менеджмент та командотворення. Обирайте та подавайте заявку на сайті 

Детальніше про всі можливості на сторінці ініціативи за посиланням

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.