bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекція «Чому через клімат світ стає несправедливішим?»
08.06.2021

Фонд імені Гайнріха Бьолля та Зелена академія запрошують на безкоштовну онлайн-лекцію ”Чому через зміни клімату світ стає ще несправедливішим?”, яка відбудеться 9 червня 2021 року о 17.00.
 
Як зміни клімату впливають на соціальну справедливість? Чи можна взагалі говорити про справедливість як про реальність, а не утопію?
 
Хто має нести відповідальність за викиди парникових газів, підняття рівня світового океану та наслідки кліматичної кризи? І, зрештою, чому кліматичні зміни найбільше уражають менш захищених та тих, хто має найменше влади?
 
Про це буде нагода подискутувати на лекції від Оксани Алієвої. Разом з нею розберемося, як кліматична криза поглиблює прірву між багатими і бідними, між жінками та чоловіками, між бездомними і тими, хто мають власне житло. А також спробуємо розібратися, що можна зробити своїми силами, аби цьому зарадити.
 
Спікерка: Оксана Алієва, координаторка програми “Зміни клімату і енергетична політика” фонду Бьолля.
Модераторка: Олена Ангелова, координаторка Зеленої академії.
 
Подія відбудеться онлайн на платформі Zoom. Щоб взяти участь і мати змогу ставити запитання безпосередньо під час події, зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням: https://cutt.ly/Onl5ZFp
 
Зареєстровані учасники та учасниці отримають посилання для участі за дві години до початку події.
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.