bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відчуй емпатію на смак!
06.06.2021

Форум громадянської служби миру (forumZFD) та спільнота практиків ненасильницького спілкування продовжує впровадження проєкту «Емпатійна підтримка спільнот в умовах пандемії COVID-19». 

В умовах пандемії, пов’язаної із захворюванням на COVID-19, локдаунів та виходів з них, у багатьох жителів України стійкою є потреба в емпатійній підтримці.

Емпатійна підтримка – це підтримка людини в усвідомленні її власних почуттів та потреб в умовах безпечного простору. В цьому процесі ви можете поділитися тим, що вас турбує, виговоритися, проявити емоції й бути прийнятими без критики, оцінювання, порад, втішань, виставлення ”діагнозу”.

Ми не є заміною професійної психологічної чи психотерапевтичної діяльності. У ненасильницькому підході є глибока віра в те, що людина, якщо у неї є простір, час і емпатійна підтримка, може сама знайти найкращі рішення своєї ситуації.

Для того, щоб отримати для себе максимальну користь від нашого проекту, запрошуємо вас зареєструватися на індивідуальні сесії емпатії за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNE2SFzyAC_RkVW4mt9YbeC79SxHUtLwTTCJtISIGsA4S0Sw/viewform

Після вашої реєстрації наш фахівець чи фахівчиня зателефонують вам, щоб домовитись про зручний час для онлайн зустрічей. В проекті можна отримати декілька безкоштовних сесій емпатії.

Паралельно з цим ми пропонуємо прийняти участь у Циклі групових емпатійних зустрічей (4 зустрічі  протягом місяця у закритій групі у супроводі двох фахівців, тривалість зустрічі 1,5-2 години). 

Це буде як можливістю отримати емпатійну підтримку в групі через різні вправи, техніки і підходи, також і можливість практикувати і розвивати навички отримання та надання емпатійної підтримки в групі і для групи.

Зареєструватися можна тут:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2u9KXnbNAxcWj2gLE1HtUrNl9utcgIm0PBaDRwBl_l4q6eg/viewform

За всіма іншими подіями слідкуйте на нашому сайті:

https://www.empathy-ukraine.com/

У разі виникнення запитань, просимо контактувати з координаторами проєкту за адресою: [email protected]

Участь у проекті безкоштовна.

Ми діємо для вас!

Контакти

  • +380503162950

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.