bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cedos шукає учасниць та учасників конференції про дослідження, комунікацію і адвокацію у ГО
03.06.2021

Cedos вже протягом майже двох років проводить воркшопи, консультації і навчання для інших організацій. Ми вважаємо, що такий обмін досвідом та знаннями усередині громадського сектору дуже важливий. Тому хочемо створити платформу для ГО та громадських активіст_ок, де вони зможуть поділитися власним досвідом, історіями успіху (або неуспіху).

8 і 13 липня відбудеться конференція для громадських активіст_ок і організацій, де поговоримо про дослідження, аналітику, комунікації та адвокацію в громадському секторі. Ми шукаємо учасни_ць, які хочуть поділитись власним досвідом з цих тем і готові презентувати кейси з власної роботи. Це можуть бути не лише успішні історії, але й ті, які не були вдалими, проте навчили вас чомусь новому.

  • 8 липня: Як нам проводити дослідження і робити аналітику?
  • 13 липня: Як нам комунікувати та адвокувати?

Подія покликана сприяти обміну досвідом у громадському секторі. Відібрані учасни_ці повинні будуть підготувати виступ із презентацією на 20 хвилин. Під час цього виступу вам потрібно буде розповісти про свій кейс та досвід, який ви отримали завдяки йому.

Щоб податись на участь, заповніть, будь ласка, цю форму. У ній опишіть кейс, який чогось навчив вас, і який корисно буде почути колегам. Кейс має стосуватись аналітики та досліджень у громадському секторі або комунікації і адвокації у громадському секторі.

Дедлайн: 9 червня включно. Відібраними учасни_цям ми допоможемо у підготовці виступу. Чекаємо на ваші заявки!

Реєстрація для слухач_ок буде оголошена пізніше.

Подія відбудеться у рамках проєкту «Зміцнення організацій громадянського суспільства для підтримки реформ в Україні», що виконується за фінансової підтримки Програми Matra Королівства Нідерланди.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.