bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Табір “МОСТ” - залишився тиждень до закінчення прийому заявок!
30.06.2010

5 липня 2010 року закінчується перший етап відбору на участь у Літньому молодіжному міжнародному таборі «МОСТ» (надалі ЛММТ «МОСТ»), що проводиться в рамках проекту «Молодіжне громадське співробітництво «Team».

Мета проекту – створення спільної стратегії взаємної інтеграції громадських об’єднань України та Росії в прикордонному регіоні.

ЛММТ «МОСТ» проводиться у форматі організаційно-діяльносної гри (ОДГ), в рамках якої будуть підійматися питання: участі молоді в інтеграційних процесах; принципи взаємодії у рамках прикордонної інтеграції; цілі молодіжного прикордонного співробітництва; напрямки інтеграційних векторів та багато інших.

Результатом проведення ЛММТ «МОСТ» стане спільна стратегія інтеграції молоді прикордонних регіонів України та Росії.

До участі в ЛММТ «МОСТ» запрошуються кандидати, що:

  • мешкають, навчаються або працюють на території Харківської або Бєлгородської областей;
  • є членами молодіжних, студентських організацій або об’єднань;
  • мають досвід роботи або співпраці з громадськими структурами;
  • мають вік від 18 до 28 років.

Відбір учасників буде проводитися у два етапи:

Етап 1:

  • Заповнення заявки на участь у Літньому молодіжному міжнародному таборі «МОСТ».
  • Заявку на участь у Літньому молодіжному міжнародному таборі «МОСТ» необхідно заповнити та надіслати до 5 липня 2010 року (понеділок) включно на електронну адресу – [email protected] (тема «Zayavka UA» для кандидатів з Харківської області, «Zayavka RU» для кандидатів з Бєлгородської області). Документи, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.
  • Усім кандидатам буде надіслано підтвердження про отримання заявки впродовж двох робочих днів. Якщо Ви не отримали підтвердження – звертайтеся до Олександра Уриваєва за телефонами: 091-901-47-92, 093-056-89-39 (для кандидатів з Харківської обл.) та Дмитра Казьменкова – +78-920-574-85-74 (для кандидатів з Бєлгородської обл.).
  • До 7 липня 2010 року буде відібрано кандидатів, анкети яких відповідають критеріям учасників ЛММТ «МОСТ». Вони візьмуть участь у другому етапі відбіркового туру.

Етап 2:

  • Есе на тему: «Принципи інтеграційних процесів в Україно-Російському прикордонному регіоні».
  • Відібраним кандидатам буде надано можливість до 25 липня 2010 року підготувати есе у форматі спільної роботи між російськими та українськими кандидатами.
  • На підставі надісланих есе, до 2 серпня 2010 року буде сформовано групу учасників Літнього молодіжного міжнародного табору «МОСТ» (орієнтовно – 56 осіб).

Завантажити заявку рос. (.doc)

Завантажити заявку укр. (.doc)

Умови участі: 

  • Відібрані учасники Літнього молодіжного міжнародного табору «МОСТ» (орієнтовно 56 осіб) візьмуть участь у п’ятиденній роботі табору.
  • Витрати на участь (проживання, харчування, навчання, роздаткові матеріали, проїзд) оплачуються за рахунок організаторів.
  • Оргкомітет проекту залишає за собою право встановити реєстраційний внесок за участь в ЛММТ «МОСТ», який спрямовується на організаційні витрати програми. Розмір внеску не перевищуватиме 120 грн. для учасників з Харківської області (або 600 руб. для учасників з Бєлгородської області).

Місце та дата проведення Літнього молодіжного міжнародного табору «МОСТ» – Харківська область, орієнтовно 12-16 серпня 2010 р.

Більш детальну інформацію про проект «Молодіжне громадське співробітництво «Team» можна отримати, звернувшись до координаторів проекту:

Поліна Абакумова (Україна, м. Харків): +38-066-988-89-79, +38-063-590-61-23, Дмитро Казьменков (Росія, м. Бєлгород): +78-920-574-85-74.

Електрона адреса проекту: [email protected] Група «Вконтакті»: http://vkontakte.ru/club18226203

Проект організаовано Харківською обласною молодіжною організацією ЦЕХ «Молодіжна взаємодія» спільно з Клубом ООН Бєлгородського державного університету за фінансової підтримки Фундації «ПАУСІ» та Національного фонду розвитку демократії (NED).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.