bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фінал Національного конкурсу з пошуку інноваційних рішень за логікою біомімікрії
30.05.2021

1 червня з 16.00 до 18.00 відбудеться публічний захист робіт (онлайн) і оголошення переможців Національного конкурсу з пошуку інноваційних рішень за логікою біомімікрії. Цьогоріч тема конкурсу – #ДизайнБезВідходів! #DesignOutWaste! 

Національний конкурс – це національний відбірковий тур до міжнародного конкурсу Biomimicry Global Design Challenge. Участь у ньому мали можливість взяти інженери, дизайнери, винахідники, студенти, а також усі, хто зацікавлений у розв’язанні проблем людства за допомогою рішень, підказаних природою (біомімікрія).

Співорганізаторами конкурсу є Лабораторія інноваційного розвитку ПРООН і Інститут біомімікрії (США). Серед партнерів – Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство захисту довкілля і природних ресурсів України, бізнес-інкубатор Ukrainian Future Національного центру «Малої академії наук України», БФ «Фонд захисту біорізноманіття України», ГО «Плато», ГО «Тарілка», Синхро Простір, Change Agency Responsible Future, а також представники бізнесу, місцевої влади та університетів.

Три обрані команди отримають наставництво та підтримку від Лабораторії інноваційного розвитку ПРООН в Україні та її партнерів у підготовці проєкту та поданні його до міжнародного конкурсу з біомімікрії. Трійка фіналістів національного конкурсу також візьме участь у бізнес-інкубаторі, та матиме можливість масштабувати свій винахід і знайти міжнародних партнерів в мережі 60 офісів Лабораторій інноваційного розвитку ПРООН.

Особливу цінність захід матиме для інвесторів, які цікавляться інноваційними розробками, науковців, інженерів, дизайнерів, винахідників, студентів, а також для всіх, хто зацікавлений у розв’язанні проблем людства за допомогою рішень від природи. 

Участь у події є безкоштовною. Зареєструватися можна за посиланням 

Усіх зареєстрованих учасників чекає приємний сюрприз – розіграш худі від проєкту Symbioz, який транслює ідеї рівності людей та природи в тематичному дизайні. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.