bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція щодо можливостей платформи FUNdraiser
26.05.2021

 
Під час прес-конференції ми розповімо про умови фандрейзинг-челенджу та про цікаві події, які на вас чекають!
 
Наші спікери:
 
Світлана Олєйнікова, координаторка проєкту

Михайло Карелін, представник Програми ООН з розвитку та відновлення миру

Людмила Петрухан-Щербакова, викладачка Київського університету імені Бориса Грінченка, тренерка, фасилітаторка, спікерка відео “Keep calm and create synergy. Яких партнерів залучати і як це робити?”
 
Зареєструйтесь вже сьогодні на прес-конферецію та дізнайтесь більше про можливості для навчання та розвитку - https://forms.gle/pCzgxVHivCECubyj9.
 
Орієнтовний план фандрейзинг-челенджу на платформі FUNdraiser:
 
24.05-6.06 Реєстрація молодіжних команд з Луганської та Донецької областей на платформі
1.06-31.07 Фандрейзинг-челендж з зануренням у вивчення стратегічного фандрейзингу для молодіжних команд
2.08-4.08 Онлайн-пітчинги для 15 кращих команд
6.08 Суперфінал у Святогірську, де буде визначено 5 переможців для подальшого менторського супроводу та фінансової підтримки від донорів на реалізацію проєктів з громадської безпеки та соціальної згуртованості (до-фінансування на суму до 3000$ для 5 кращих проєктів).
 
Тож, якщо ви достатньо рішучі, щоб опанувати те, чого ще не знаєте і залучити кошти на реалізацію проєкту - беріть участь у фандрейзинг-челенджі! Переможе той, хто готовий переходити від мрій до дій!

До участі у фандрейзинг-челенджі запрошується молодь з громад, які знаходяться на контрольованих урядом України територіях Донецької та Луганської областей, а саме: Добропільська, Дружківська, Покровська, Мирноградська, Слов`янська, Сіверська, Соледарська, Торецька, Світлодарська, Мангушська, Волноваська, Вугледарська, Сартанська, Великоновосілківська, Маріїнська, Авдіївка, Біловодська, Красноріченська, Кремінська, Лозно-Олександрівська, Міловська, Нижньодуванська, Новоайдарська, Троїцька, Лисичанська, Попаснянська, Сєвєродонецька, Станично-Луганська, Щастинська, Трьохізбенська ОТГ, Золоте (Гірська ОТГ), Привілля (Лозно-Олександрівська ОТГ).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.