bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Розвиток КСВ» запрошує студенток енергетичних спеціальностей до реєстрації у лідерській програмі
24.05.2021

Центр “Розвиток КСВ” (ініціатива Дівчата STEM) запрошує студенток стати частиною лідерської програми «Rising Stars in Energy». Учасницями програми можуть стати дівчата віком від 18 років. Програма триватиме з 1 по 24 червня 2021 року.

За даними дослідження “Жінки та чоловіки у сфері енергетики” тільки 29,5% дівчат, серед 75% тих, хто цікавився технологіями чи наукою, продовжують вивчати ці науки, в тому числі енергетику,  в університетах. Однією із причин такої тенденції є відсутність рольових моделей у галузі та прикладів серед молодих дівчат. 

«Rising Stars in Energy» – це програма лідерства для студенток, які навчаються на енергетичних або дотичних до енергетики спеціальностях. Для участі у програмі буде відібрано 10 студенток за мотиваціями. 

В рамках програми учасниці:

  • зустрінуться та пройдуть майстер-класи від представників/ць провідних енергетичних компаній України;

  • зустрінуться та попрацюють зі школярками; 

  • розроблять власні ідеї проєктів для популяризації енергетики серед дівчат;

  • отримають статус «Rising Stars in Energy» до кінця 2021 року.

Реєстрація та подача мотивацій триває до 30 травня, 20:00 (включно): https://forms.gle/hmGGoQiPXYKZ59QZA 

Фінальна конференція програми відбудеться 24 червня. В рамках події учасниці презентують звіти про проведені активності протягом червня 2021 та будуть захищати ідею власних проєктів. 

ТОП-10 учасниці програми, які захистять та реалізують власні проєкти, отримають почесний статус «Rising Stars in Energy» та стануть амбасадорками напряму енергетики у 2021 році.

Програма проводиться в рамках грантової ініціативи «Дівчата в енергетиці», що реалізується Центром «Розвиток КСВ» за підтримки USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ). Ідея програми була сформована в результаті проведення Хакатону «Як зацікавити дівчат енергетикою».

Контактна інформація: Чайка Дар’я, PR-менеджерка Центр “Розвиток КСВ”, [email protected]

________

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія).

Контакти

  • Контактна інформація: Чайка Дар’я
  • PR-менеджерка Центр “Розвиток КСВ”
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.