bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-конференція «Ведення бізнесу в умовах COVID-19» 27 травня 2021 року
24.05.2021

27 травня 2021 з 10:00 до 12:00 в рамках проєкту COVID-19 Бізнес-клініки відбудеться онлайн конференція «Ведення бізнесу в умовах COVID-19».
 
Мета заходу – підтримати МСП у процесі прийняття рішень щодо реагування на виклики COVID 19. Основними завданнями конференції є надати останньою інформацію про наявні інструменти та програми підтримки, обмінятися новинами про поточні обмеження та, отримати інформацію з перших рук про бізнес в умовах пандемії COVID-19: проблеми, потреби, ефективність заходів підтримки та можливості підвищення їх ефективності у відповідь на виклики сьогодення.
 
Захід організовано Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Миколаїв у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку «Офіс євроінтеграції» Херсонської області та Херсонською обласною державною адміністрацією в рамках COVID-19 Бізнес-клініки, – соціально-важливого проєкту підтримки малих та середніх підприємств (МСП) у відповідь на складні економічні виклики, що стали наслідками пандемії, що реалізується в межах проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Німеччини і реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
 
В програмі заходу передбачений виступ представників органів ОМС, організаторів, запрошених гостей – представників провідних національних проєктів підтримки МСП в Україні. В рамках конференції запланована презентація доступних інструментів та можливостей.
Нагадаємо, що Бізнес-клініка в Миколаєві функціонуватиме протягом наступних шести місяців, пропонуючи підприємцям широкий спектр безкоштовних онлайн та офлайн послуг, серед яких короткі індивідуальні та групові консультації, бізнес-тренінги та воркшопи від кращих експертів України, щомісячні конференції з відповідями на актуальні та нагальні питання підприємців та ваучери на поглиблені бізнес-консультації. Скористатися можливостями COVID-19 Бізнес-клініки (зареєструватися на захід чи навчальну програму, консультацію, завантажити бізнес-ресурси, відправити запит на ваучер, ін.) допоможе створена веб-сторінка проєкту (https://bc.biz.mk.ua/) , а також чат-бот (@bcbizbot), який працює в форматі 24/7.
 
Реєстрація обов’язкова https://b24-ckufku.bitrix24site.ua/crm_form19/
Кінцева дата реєстрації 26 травня 2021 до 16:00.
Всім, хто зареєструвався, буде надіслано повідомлення із посиланням на Zoom-конференцію.
 
 Додаткова інформація за телефоном: +38 (067) 821 13 43 – Анна Цимбал, комунікаційний менеджер ЦІПБ м. Миколаїв.
 
Захід організований Центром Підтримки Бізнесу, в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.