bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Олександрії (Кіровоградська область) пройде виставка карикатур «Антологія української корупції»
23.05.2021

Корупція - найбільше зло сучасності, яке не дає розвиватися економіці та інститутам громадянського суспільства. Проте, чи можна поглянути на це ганебне явище з гумором?

Можна”, - вважає кандидатка економічних наук, голова ГО “Локатор-Медіа” пані Наталя Криворучко. “Корупцію як суспільне явище висміюють дуже давно. Навіть за радянські часи привертання сатиричної уваги до непотизму, хабарництву, популізму було не рідкісним. У тогочасному журналі “Пеерць” практично постійно публікувалися карикатури, що висміювали корупцію як таку та упевнено ставили позначку “мінус” перед цієї категорією”, - розповідає пані Наталія.

Саме тому виникла ідея провести виставку карикатур “Антологія української корупції” та опублікувати 25 карикатур на цю тематику. 

Захід буде відбуватися протягом місяця з 30 травня по 30 червня 2021 року у місті Олександрія Кіровоградської області. Карикатури будуть виставлятися у вільному творчому просторі “Vash Art Gallery” (вул.Чижевского, 8).

Проведення заходу стало можливим завдяки проекту “Антикорупційний творчий вікенд для журналістів/ок локальних ЗМІ” ГО “Платформа Суспільної Взаємодії”, що фінансується програмою MATRA, за адміністрування в Україні Посольством Королівства Нідерландів. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.