bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дні парламенту на Харківщині
22.05.2021

26-28 травня на Харківщині відбудуться Дні парламенту — серія заходів, спрямованих на підвищення обізнаності українців щодо діяльності Верховної Ради та налагодження співпраці між депутатами й виборцями. Серед запланованих подій: тренінги «Парламентська громадянська просвіта» та «Участь громадськості в роботі парламенту та законотворчому процесі. Адвокація», регіональні уроки від Освітнього центру Верховної Ради, а також дискусії за участі народних депутатів України.

З урахуванням карантинних обмежень усі заходи проводяться онлайн.

У межах Днів парламенту відбудуться:

  • 26-28 травня 2021 — триденний онлайн-тренінг «Участь громадськості в роботі парламенту та законотворчому процесі. Адвокація» для помічників-консультантів, освітян, регіональних неурядових організацій та ЗМІ Харкова та Харківcької області. Програма тренінгу доступна за посиланням. Для участі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 24 травня (до 15:00).
  • 27-28 травня 2021 — дводенний онлайн-тренінг «Парламентська громадянська просвіта» для помічників-консультантів народних депутатів, представників регіональних громадських організацій, медіа та освітян Харківщині. Програма тренінгу доступна за посиланням. Для участі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 24 травня (до 15:00).
  • 27 травня 2021 (13.00—14.00) — онлайн-уроки Освітнього центру Верховної Ради України для школярів за участі М. С. Мезенцевої. Реєстрація за посиланням.
  • 28 травня 2021 (14:30—16:00) — онлайн-дискусія на тему: «Стамбульська конвенція: міфи і факти» за участі народних депутатів України та представників органів місцевого самоврядування, експертів неурядових організацій. Для участі в Zoom-дискусії просимо зареєструватися до 24 травня (до 15:00).

Дні парламенту проводяться в межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво» за підтримки партнерів ГО «Internews Ukraine».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.