bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтер - це Я! Запрошується молодь до участі у проєкті! (Закарпатська область)
20.05.2021

Благодійний фонд “Центр громадських ініціатив” запрошує молодіжні команди віком 15-30 років з Перечинської, Довжанської, Батівської та Тячівської територіальних громад до участі у проекті “Волонтер - це Я”. Кожна команда має складатись щонайменше з 4 осіб.

 На учасників очікує цікаве, корисне навчання та мережування молоді на 3-х дводенних тренінгах. Молодіжні команди зможуть опанувати теоретично та практично навички волонтерства, написання проектів, фандрайзингу та допоможуть реагувати своїм громадам на виклики сьогодення.  

 Навчання проходитимуть у межах Закарпатської області у червні-липні 2021 року. Учасники повністю забезпечуються харчуванням та готелем. Транспортні видатки є власним внеском команд.

 У випадку додаткових запитань звертайтеся на електронну пошту: [email protected]

 Зацікавлену молодь запрошуємо заповнювати форму https://forms.gle/yMu1vYa6WRXGJkBDA  до 25.05.2021 включно.

У формі маєте представити вашу команду та описати мотивацію участі у програмі.

Благодійний фонд “Центр громадських ініціатив” розпочинає реалізацію проекту “Волонтер - це Я” за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Програма «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією.

 Ця публікація була підготовлена за підтримки Європейського Союзу і його держав-членів Німеччини, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю її авторів та не може жодним чином сприйматися як такий, що відображає погляди Програми «U-LEAD з Європою», уряду України, Європейського Союзу і його держав-членів Німеччини, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.