bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Два безкоштовних освітньо-культурних простори відкрилися на Рівненщині
11.05.2021

Двері для відвідувачів відчинили Гончаренко центри-партнери у Вараші та Острозі. Це стало можливим завдяки підтримці громад обох міст. У самому Рівному Гончаренко центр працює вже третій місяць.

До освітньої програми просторів входять англійська мова для дітей і дорослих, курс фінансової грамотні та профорієнтація для підлітків. Окрім цього, кожний Гончаренко центр започаткує власні тренінги та семінари, яких найбільше потребує громада.

Англійській курс викладається за сучасною методикою так званого «перевернутого уроку», де учень самостійно вдома розбирає нову тему, а в класі закріплює та вдосконалює навички. Завдяки цьому вже за три-чотири місяці початківці здатні висловлювати свою думку.

Для найменших відвідувачів процес викладання англійської більше нагадує гру. Проте за цим стоїть виважена та перевірена система, яка пробуджує у малюків любов до мови.

Не менш важливим є курс фінансової грамотності, на який запрошуються люди усіх вікових категорій. Корисна інформація про фінансові ризики та раціональні інвестиції стане в пригоді як підліткам, так і пенсіонерам.

Тренінг із профорієнтації має допомогти молоді визначитися з подальшим фахом. Та насамперед він спрямований на те, щоб показати різноманіття сучасних спеціальностей і довести підліткам, що щастя в житті та особистий успіх приносить зовсім не престижна професія, а справа, яка тобі подобається.

Нагадуємо, що сьогодні по всій Україні працюють 14 Гончаренко центрів. Для того, щоб стати відвідувачем, достатньо заповнити реєстраційну форму.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.