bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Транс- Місія»
22.06.2010

За ініціативи Фонду «Транс Культура» (Люблін, Польща) у співпраці з об'єднанням «Вірменська – 35» (Львів, Україна), а також з об'єднанням „Interkunst” (Берлін, Німеччина) стартує проект «Транс- Місія», що стосується транскордонної співпраці поміж сусідніми спільнотами ( громадськістю) Польщі та України у галузі культури. Проект «Транс-Місія» зосереджується на двох головних цілях: збільшення компетенції та кваліфікації осіб, які управляють культурою і реалізовують транскордонні проекти, а також збільшення участі недержавних (громадських) організацій в процесі творення суспільних проектів понад кордонами.

Реалізація проекту відбуватиметься у формі навчання з експертами і обміну досвідом з організаціями ЄС. Проект включає підготовку 15 бенефіціантів з України у галузях анімації культури, культурного менеджменту, а також отримання фінансових ресурсів на реалізацію проектів, створення стратегії дії і розвитку громадських організацій , що працюють в галузі культури. Ініціюючою дією проекту буде студійний візит представників Фонду «Транс Культура» і об'єднання «Interkunst» під час фестивалю «Fort.Missia» в Україні 2- 4 липня 2010 року.

На час фестивалю ми запрошуємо активістів і менеджерів культури зацікавлених транскордонною співпрацею до участі в дебатах і розмовах за «круглим столом». Проект «Транс Місія» реалізовується за фінансової підтримки, наданої Норвегію з ресурсів Норвезького Фінансового Механізму, а також Міністерства Закордонних Справ РП у рамках Програми Транскордонного Партнерства.
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.