bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Організація робочої групи щодо впровадження НАССР
26.04.2021

 

27 квітня 2021 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” проведе вебінар на тему “Організація робочої групи щодо впровадження НАССР”. 

Олександр Сологуб, експерт з питань впровадження стандартів харчової безпеки, заснованих на принципах НАССР, голова ГО «СФЕРО», розповість, як підготувати наказ про створення робочої групи та надасть рекомендації щодо її складу.

Крім того, з експертом обговоримо:

  • навчання персоналу;
  • пропоновану тематику засідань групи та протоколи;
  • управління документацією НАССР;
  • комунікації керівництва закладу і робочої групи.

Дата і час: 27 квітня 2021 року, 14:00.

Спікер: Олександр Сологуб, експерт із впровадження стандартів харчової безпеки, заснованих на принципах НАССР, голова ГО “СФЕРО”.

Ваші запитання залишайте у реєстраційні формі за посиланням. Важливо! Вказуйте коректну електронну адресу, адже лінк на вебінар буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу.

Вебінар є частиною кампанії "Освіта у нових громадах від А до Я". Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад сформувати ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на https://novihromady.decide.in.ua/.

Контакти

  • https://decide.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.