bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Місцевий розвиток та регіональна політика в Україні та за кордоном
23.04.2021

Яким є місцевий розвиток в Україні та інших країнах Європи?
28 квітня об 11:00 за київським часом відбудеться перший захід з серії публічних подій на тему місцевого розвитку: Local development and regional policy in Ukraine and beyond.
 
З гостями з різних країн ми розглянемо місцевий розвиток і регіональну політику з різних точок зору: як це бачить мер міста в Польщі й Україні, а як — академічна спільнота.
 
Аналітичний центр Cedos у співпраці з Europa-Universität Viadrina прагне створити простір для відкритої дискусії між ключовими стейкхолдерами у сфері місцевого та регіонального розвитку в Україні та за кордоном.
 
Подія складається з двох панельних дискусій:
  • Перша з них присвячена академічній перспективі на місцевий та регіональний розвиток. Ми розглянемо актуальні концепції регіонального розвитку та те, як вони втілюються у конкретних регіональних політиках.
  • Під час другої дискусії ми поговоримо про місцевий розвиток на практиці: досвід громадянського суспільства та органів виконавчої влади. Звертаючись до прикладів України, Білорусі, Польщі та інших країн ЄС, ми спробуємо порівняти підходи до регіональної політики та її реалізації у цих країнах. Також звернемося до міжнародної співпраці на місцевому рівні.
Захід відбудеться в онлайн-форматі. Робочі мови заходу — українська та англійська; для спікер_ок та учасни_ць буде забезпечено синхронний переклад.
 
Щоби взяти участь у заході та мати можливість ставити запитання під час події, зареєструйтесь за цим посиланням: bit.ly/local_development. Кінцевий термін реєстрації: 27 квітня, 18:00. Ми надішлемо посилання на подію усім зареєстрованим напередодні. Онлайн-трансляція також буде доступна на сторінці Cedos у Facebook.
 
Шукайте деталі про спікерок і спікерів на сторінці події: https://www.facebook.com/events/2900574936871855.
 
Захід є частиною проєкту Ukraine Calling. Cross-Sectoral Capacity Building, який реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.