bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс малюнків «Конститиція України – символ незалежності держави», з нагоди Дня Конституції
22.04.2021

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея, Відділ молоді та спорту Дніпровської районної адміністрації в місті Києві за підтримки Благодійного фонду «Об’єднання світових культур»,  Української асоціації підтримки творчої молоді проводять  конкурс  малюнків «Конституція України – символ незалежності держави».

Учасником Конкурсу може бути дитина, що проживає та/або навчається на території Дніпровського району міста Києва.

На Конкурс подаються індивідуально підготовлені конкурсні роботи учнів. Конкурсні роботи повинні бути пов’язані з загальною тематикою Конкурсу.

Конкурсні роботи повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) на форматі А4.

Конкурсна робота може бути подана до 01 червня 2021 року:

- в електронному варіанті (у відсканованому форматі, JPG), шляхом направлення відповідного листа на електрону адресу [email protected] (обов’язково зазначити в темі – «День Конституції»);

- АБО в оригінальному варіанті, шляхом направлення поштовим зв’язком за наступними реквізитами: 02147, м. Київ, а/с  34, отримувач: Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення або УКЦППОН (тел. 0955031091).

До конкурсною роботи обов’язково подається  заявка у довільній формі  (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, електронної адреси, місця проживання, контактної інформації законних представників, повної назви закладу загальної середньої освіти, назви конкурсної роботи та короткого (1-2 речення) описання зображеного на фото)). Будь-яке офіційне оформлення (засвідчення печаткою чи подання заявки на бланку навчальному закладі) не вимагається. У разі подання конкурсної роботи в електронному варіанті, заява повинна бути відправлена в форматі WORD.

Кожен учасник може подати не більше 5 конкурсних робіт.

Переможцям Конкурсу вручається Диплом (1, 2, 3 ступенів) та цінні подарунки.

Заступник голови оргкомітету Єршова Юлія Олександрівна.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.