bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн лекція «Мистецтво на карантині. Досвід Італії»
21.04.2021

 

лекція

22 квітня о 19:00 стартує онлайн лекція на тему «Мистецтво на карантині. Досвід Італії». Ініціатор вебінару — Агенція розвитку Миколаєва та Платформою MY ART.

Коли ми думаємо про класичне мистецтво, то напевне, перша країна, що спадає на думку - то Італія. І дійсно, культурні практики дуже глибоко занурені у соціальне життя. Але як справи зараз? Як працюють музеї та галереї? Як художники та скульптори переживають часи локдауну у країні, що не сходила з перших шпальт газет за рівнем захворюваності? А як там студенти мистецьких спеціальностей? Що влада зробила для підтримки культури?
 
Зможемо про це поговорити із Олександрою Бобохіною  у прямому ефірі на каналі організаторів у YouTube

Спікерка заходу – Олександра Бобохіна (Палермо, Італія) - співзасновниця маркетингового агентства SBAM studio та студентка Accademia di belle arti di Palermo.

Захід відбудеться 22 квітня о 19:00 з трансляцією у прямому ефірі. Участь у вебінарі безкоштовна за попередньою реєстрацією: http://bit.ly/connect_lecture2

Посилання на подію в Facebook: https://www.facebook.com/events/5326028100801821

Це друга лекція онлайн-лекторію, що проходить в рамках Фестивалю актуального мистецтва Mykolaiv ART Week: CONNECT, що реалізується Платформою MY ART за підтримки Посольства США в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.