bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий ЛГБТ+ проєкт шукає підтримку та активну аудиторію
01.04.2021

«Таємниця з моєї шафи» — проєкт Студпарламенту КНУ імені Тараса Шевченка, що має на меті розвіяти міфи та стереотипи, які існують навколо теми ЛГБТ+. Тут можна дізнатися інформацію з перших вуст, адже автори та авторки розповідають саме про свій досвід, емоції та почуття. А також — залишити й свою історію, яка допоможе висвітлити проблеми, що спіткають на кожному кроці.

Отож, перейшовши за посиланням у шапці інста-профілю проєкту @taemnytsia_shafy, ви знайдете Гугл-форму, щоб залишити свою розповідь, в якій зможете розповісти те, чим часто непросто поділитися з кимось.

Це анонімно та безпечно. Отримуючи історії, ми публікуємо на сторінці проєкту їх уривки, а згодом всі розповіді можна буде прочитати у нашій збірці.

Задля успіхшної реалізації ми шукаємо ЛГБТ+ представників і представниць, які зможуть стати актор(к)ами історій, цікавих людей, що не проти заглибитися у тему ЛГБТ+, а також громадські організації та проєкти, які мають бажання надати інформаційну підтримку (підтримати нас, поширивши інформацію на власних ресурсах) та/або допомогти у питаннях книговидавництва та пошуку фінансування для друку реальної книжки.

Будь-які пропозиції підтримки та партнерства можете також надсилати на поштову скриньку проєкту [email protected]

Команда ”Таємниці…” 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.